Camera- en beveiligingsystemen

Onze huisbeveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen.

Beveiliging voor ieder bedrijf en woonhuis

Steeds vaker zijn woonhuizen en bedrijven doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter wapenen tegen deze risico’s. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis gewoon een gemakkelijk doelwit!

Onze huisbeveiligingsadviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen, de subsidiemogelijkheden en uw verzekeringseisen!

Vakkundige BORG-gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde systemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

Wij bieden u de beste kwaliteit (draadloze) alarmsystemen in de markt voor een lage aanschafprijs op het gebied van huisbeveiliging!

Maak ook gebruik van onze ervaring in bedrijfsbeveiliging om uw huis optimaal te beveiligen tegen alle risico’s van het hedendaagse leven!

 
Camerabewaking voor particulieren en bedrijven

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewakingssysteem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief) middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

HD IP camerabewaking maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking en beveiliging zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera-opties en stellen samen met u een complete camerabewakingsoplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnencamera’s.

Vakkundige gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Door de hoge (HD) Beeldkwaliteit, flexibiliteitstijden van installatie en de vele opties van bij onze camerabewakingssystemen op het gebied van Video Content Analyse zijn IP-camera’s voor ieder bedrijf de juiste keuze. Laat u vrijblijvend door ons adviseren!

TERUG