Domotica

Met domotica kunt u uw huis automatiseren en bent u van alle gemakken voorzien.

 Domotica voor thuis

Met domotica kunt u uw huis automatiseren en bent u van alle gemakken voorzien. Elektrotechnische installaties worden met domotica aan elkaar gekoppeld, waardoor dit bijdraagt aan gemak, maar ook aan duurzaamheid en veiligheid. Zo kunt u met één druk op de knop alle apparaten uitzetten, de verwarming lager en het inbraakalarm aan. U kunt met een gerust hart van huis.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het zonnescherm automatisch te laten zakken, als de zon de huiskamer inschijnt. Ook kunt u via uw smartphone de camera’s live bekijken als bijvoorbeeld het inbraakalarm afgaat.

Met domotica is zo veel mogelijk, dat het verstandig is om advies in te winnen bij de expert. Wij weten wat mogelijk is en kunnen u uitstekend informeren.

Domotica voor het bedrijf

Voor bedrijven kunnen we een op maat gemaakt domoticaprogramma installeren, aan de hand van een pakket van eisen. Alle domotica zoals de binnen- en buitenverlichting, ventilatie, rolluiken en verwarmingsinstallatie kunnen op elkaar worden afgestemd. Al deze domotica-onderdelen kunnen via één bedieningspunt of smartphone worden aangestuurd of volledig automatisch worden ingericht. De inbraakbeveiliging geeft bijvoorbeeld bij onraad een melding op uw smartphone en u kunt gelijk de camera’s bekijken of de melding terecht is.

Domotica bij levensloopbestendig wonen

Huisautomatisering kan ook bijdragen in het langer zelfstandig thuis wonen. Bij het levensloopbestendig maken van de woning kan bijvoorbeeld, als u uit bed stapt, een verlicht pad u begeleiden naar de badkamer, zodat uw partner niet wakker wordt en u weet waar u loopt. Daarnaast kan een alarmknop worden geïnstalleerd, zodat u altijd een veilig gevoel heeft. 

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van domotica of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op.

Wij zijn onder andere dealer van E-net smarthome.

TERUG